näissä olemme hyviä

Osaamisemme

Vaativien kohteiden hankesuunnittelu

Olemme parhaimmillamme suurten kohteiden selvittelemisessä ja hankesuunnitelmien tekemisessä. Kohteitamme ovat olleet mm. Karelia AMK Tikkarinne ja Wärtsilä-talo 11.000 m2 ja 8000 m2 Pohjois-Karjalan keskussairaalan psykiatriatalo 16.000 m2 Joensuun kaupungin Siilaisen terveysasema 18.000.

Korjaus- ja perinnerakentaminen

Lukuisat korjaus- ja entisöintikohteet: Möhkön ruukkimuseo ja kanavien ennallistaminen, patosillan suunnittelu Kolin kansallispuisto, Mattilan ja Ollilan pihapiirit, Outokummun kaivosalueelle Vanha paja, kaivosmuseo ja kiisuvarasto, Planning of Restoration of Wooden Heritage in Sortavala.

Asumisen ja erityisasumisen kohteet

K.Oy Joensuun Vuokratalot Sepänkatu 38, kehitysvammaisten asumisyksiköt: Oma-Koti Onnetar Ilomantsi, Teeritien palvelutalo Lieksa ja Aspa Valtimo.

Koulutusrakennukset

Karelia AMK Tikkarinne ja Wärtsilä-talo 11.000 m2 ja 8000 m2, Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan opettajankoulutuksen tilojen siirto Joensuuhun 8000 m2, Rantakylän normaalikoulu 6700 m2, PKKY Peltola ammattikoulun kampus 10.000 m2 (työyhteenliittymä Arkkitehdit Rudanko + Kankkunen).

Terveydenhoidon rakennukset

Kiteen terveyskeskus, Lääkärikeskus Pihlajalinna (Ite) Joensuu, PKKS J2 (tietomallikoordinointi), Siilaisen terveyskeskuksen hankesuunnitelma.

Kirjastot

Karelia AMK pääkirjasto Tikkarinne, Joensuun kirjaston kehittäminen (lukusali, lasten ja nuorten osasto ym.), Nurmeksen kirjasto ja Hannikaisen salin peruskorjaus.

Suurkeittiöt

Ilomantsin keskuskeittiö, AMK Wärtsilä-talon keittiö, AMK Tikkarinteen keittiö.

Taide arkkitehtuurissa

Taide osana arkkitehtuuria ja ympäristöä sekä yhteistyö taiteilijoiden kanssa. Virtaviivalla, Joensuu 150 vuotta ja siihen liittyvä suihkulähde, Aaltokone, Joensuun Rantakylässä (kuvassa osa teoksesta Usko Toivo Rakkaus).